Zoals jullie ons kennen zoekt de Oranjevereniging Hellendoorn met het Helders Fees altijd de mogelijkheden op om binnen het toelaatbare het mooiste dorpsfeest te organiseren. Zo zijn we vier weken geleden n.a.v. de versoepelingen, en in goed overleg met de gemeente Hellendoorn en Veiligheidsregio Twente, direct aan de slag gegaan met de plannen van een groot terras waar โ€˜zittendeโ€™ activiteiten konden plaatsvinden, zoals o.a. een pubquiz, bierproeverij, kerkdienst en vogelschieten.
Echter moeten wij met de kennis van vandaag een hele lastige maar in onze ogen verstandige beslissing nemen om het Helders Fees โ€˜op Terrasโ€™ 2020 te annuleren. Wij willen de gezondheid van onze vrijwilligers, bezoekers en dorpsgenoten niet op het spel zetten. Het risico is te groot om door te gaan met ons alternatieve programma voor 2020.
We hopen op jullie begrip en zien jullie graag op het HeldersFees 2021!